Bestelinformatie

Zin om een concert te bezoeken in ons nieuwe Zuiderstrandtheater? Een avontuurlijke avond in Paard? Of om je te laten betoveren in de Nieuwe Kerk? Kaarten koop je gemakkelijk online, telefonisch of aan de kassa.

1. Online

Op onze website kun je 24 uur per dag online kaarten aanschaffen via de bestelbuttons in de Concertagenda. Kies zelf een stoel uit en betaal met IDEAL of per creditcard. Kaarten worden gratis per e-mail verzonden of per post (€ 3,50 administratiekosten).

Wanneer je online boekt en je vaste stoel is niet voor ieder concert beschikbaar, bel dan de kassa van het Zuiderstrandtheater op 070 8800 333. Zij denken graag mee.

2. Telefonisch / Centrale bibliotheek

Het is ook mogelijk om telefonisch (van dinsdag t/m zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur) losse kaarten of abonnementen te reserveren bij onze kassa via 070 88 00 333. Je kunt ook langskomen in de Centrale Bibliotheek op Spui 68. De kassa daar is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur. Betalen kan alleen via pin.

3. Zuiderstrandtheater

Op voorstellingsavonden is de kassa geopend vanaf één uur voor de betreffende voorstelling. Dit geldt zowel voor het Zuiderstrandtheater als de Nieuwe Kerk.

Een compleet avondje uit!

Bij de kaartprijs is inbegrepen: koffie/thee vooraf, een pauzedrankje en het gebruik van de garderobe.  (m.u.v. Lazy Sundays: koffie/thee en lekkernijen voorafgaand aan het concert en Masterclassics: drankje voor en na het concert)

Extra informatie

Ruilen of annuleren

Losse kaarten kunnen tot één dag voor het concert worden omgeruild voor een ander concert of voor een tegoedbon ter waarde van de kaarten. Voor tickets die u kocht met vroegboekkorting (vrijekeuzeabonnement) geldt hetzelfde. Tickets die onderdeel zijn van een abonnement, serie of passe-partout kunnen uitsluitend geruild worden voor dezelfde productie op een andere datum. De kosten voor ruilen/annuleren bedragen €4,50 in administratiekosten (per handeling), ook wanneer u wilt ruilen voor andere zitplaatsen. Een tegoedbon is onbeperkt geldig en kan in delen besteed worden voor alle voorstellingen in het Zuiderstrandtheater en/of de Nieuwe Kerk. Wij geven geen geld retour.

Ruilen kan uitsluitend tijdens de reguliere openingstijden van de kassa (dinsdag t/m zaterdag) en niet voor aanvang van een voorstelling.

Programmawijzigingen

Het kan voorkomen dat door omstandigheden een concertprogramma niet in zijn aangekondigde vorm kan worden uitgevoerd. Het Residentie Orkest en het Zuiderstrandtheater doen in dat geval hun uiterste best om (een deel van) het programma op een andere datum aan te bieden of een gelijkwaardig alternatief te bieden. Een wijziging geeft niet automatisch recht op restitutie.

Rolstoelgebruikers

Bezoekt u ons theater in een rolstoel? Neem dan vooraf contact met op met de kassa via kassa@zuiderstrandtheater.nl of 070 88 00 333. Onze collega’s helpen u graag bij het boeken van een rolstoelplaats

Groepen

Ben je van plan met een groep van 10 of meer personen het Residentie Orkest te bezoeken? Neem dan contact op via 070 88 00 215 of sales@residentieorkest.nl voor groepskortingen.

Korting

De UITpas geeft een aantrekkelijke korting op tal van voorstellingen en concerten in de regio Haaglanden. De (persoonsgebonden) UITpas kost €7,50 en is verkrijgbaar bij de kassa van het Zuiderstrandtheater. Uitsluitend op vertoon van de UITpas kun je kaarten met de korting kopen. Bel voor meer informatie over de UITpas (070) 363 38 33.

Houders van een Ooievaarspas krijgen bij veel concerten en voorstellingen 50% korting op de toegangsprijs. Het is niet mogelijk om via de website kaarten voor de Ooievaarspas-prijs te bestellen. Voor meer informatie over de Ooievaarspas, zie de website: www.ooievaarspas.nl.

Onze jongerenprijzen gelden voor jeugd t/m 26 jaar, tenzij anders vermeld. Wanneer de jongerenprijs niet als prijstype weergegeven wordt, is er geen korting voor jongeren op deze voorstelling of zijn de beschikbare kaarten uitverkocht.

Korting voor Vrienden

Vrienden van het Residentie Orkest ontvangen 10% korting op de series Up Close & Personal (Nieuwe Kerk) en Symphonic Friday M (Zuiderstrandtheater).
Boek deze series met korting via de kassa van het Zuiderstrandtheater: 070 88 00 333, of loop binnen in de VVV op het Spui.