Business Circle

Hoe kunnen we elkaar inspireren?

Hoe maakt een dirigent van het orkest een geheel dat meer is dan de som der delen? Hoe verhoudt deze manier van leiderschap zich met het bedrijfsleven? Het zijn slechts enkele van de onderwerpen waarover deskundigen, vakgenoten, dirigenten en musici vertellen tijdens de exclusieve muzikale netwerkbijeenkomsten van de Business Circle. Met altijd weer een levendige discussie wanneer zij hun inzichten vertalen naar het bedrijfsleven. Met altijd weer een spraakmakende spreker en ruimte voor een levendige discussie.

Dynamische ontmoetingsplek

Dat is wat onze bijeenkomsten kenmerkt: inspirerende gesprekken tussen bevlogen professionals uit verschillende branches, in een sfeervolle en uitstekend verzorgde setting. De Business Circle van het Residentie Orkest is een dynamische ontmoetingsplek voor zakelijk, internationaal en diplomatiek Den Haag.

Samen steunt u een uniek Haags icoon en tegelijkertijd doet u interessante zakelijke contacten op. Ook binnen het netwerk van het Residentie Orkest liggen er aantrekkelijke kansen voor betrokken en ambitieuze business leaders.

4 exclusieve netwerkbijeenkomsten

Als lid van de Business Circle staat u dichter bij het orkest en krijgt u een kijkje achter de coulissen. Een lidmaatschap begint al bij € 1500 per jaar. Wat u daarvoor krijgt? Om te beginnen nodigen we u ieder kwartaal uit voor een exclusieve muzikale netwerkbijeenkomst. Steeds wisselende locaties, elke keer een prikkelend thema, de mooiste livemuziek en verrassende ontmoetingen met dirigenten en musici.

Verder profiteert u van:
• Twee concertbezoeken voor u en een genodigde.
• Extra voordeel voor concerten en speciale arrangementen.
• Twee keer per jaar ons LIVE Magazine in de bus.
• Een persoonlijk aanspreekpunt bij het Residentie Orkest.
• Logovermelding op de website (volgt)), in LIVE Magazine (3 x per jaar oplage 10.000) en in onze seizoensbrochure (oplage 20.000).

Een exclusief arrangement of een bijzonder zakelijk event? Voor u als lid van de Business Circle maken we dat graag in orde.

Ambassadeurs van het Residentie Orkest

De leden van de Business Circle zijn overtuigd van het belang van het Residentie Orkest voor Den Haag en willen het orkest voor de stad behouden. Zij zijn onze ambassadeurs. Wilt u meer doen? Overweeg dan de sponsoring van een concert, leerorkest The Residents [link naar Residents toevoegen] of een van onze andere projecten. Ook het nieuwe Onderwijs- en Cultuurcomplex in het Spuikwartier biedt interessante mogelijkheden om het orkest te steunen en tegelijk uw zichtbaarheid te vergroten.

Geinspireerd?

Laat ons dan contact met u opnemen. Vul het formulier hieronder in en Inge Kluin zal u alles vertellen over de Business Cricle