Bezoek een concert

Schoolvoorstellingen

Onze schoolvoorstellingen zijn speciaal geschreven voor kinderen uit het basisonderwijs en betrekken de leerlingen bij de voorstelling. Hieronder vind je alle voorstellingen die we dit seizoen aanbieden. Via het formulier onderaan aan de pagina bestel je gemakkelijk tickets voor de hele klas. Vul hem in, en onze collega neemt zo snel mogelijk contact op om de boeking definitief te maken.

Onze voorstellingen zijn altijd €8 per leerlingen en worden op verschillende momenten en locaties aangeboden. Zo kun je zelf kiezen wat het beste werkt voor je klas.

Willem en Wolfgang

De piepjonge stahouder Willem nodigt wonderkind Mozart bij hem aan het hof uit om muziek te komen schrijven. Wolfgang en zijn zus komen maar al te graag langs. Tijdens dit concert hoor je wat voor avonturen ze allemaal mee hebben gemaakt.

Theater De Nieuwe Regentes
15 en 16 november 2018
Groep 3, 4 en 5

Bestel kaarten

Drakenkoek

Als Rex al zijn gestolen boeken uit heeft, weet hij veel van de wereld maar nog niets over zichzelf. Hij reist naar het koude Platland om alle boeken terug te brengen. Leert Rex in Platland zichzelf kennen? Ga mee op drakenreis in deze fabelachtige interactieve voorstelling met betoverende animaties. Door een ensemble van het Residentie Orkest.

Theater De Nieuwe Regentes
14 & 15 maart 2019
Groep 1 t/m 4

Bestel kaarten

De vergeten droom

Joes heeft één van zijn mooiste dromen ooit vergeten! In het ‘Droomrijk’ gaat hij opzoek naar zijn ‘Vergeten Droom’.  Daar zal Joes eerst, samen met de leerlingen, de juiste muziek moeten laten klinken om zijn ‘Vergeten Droom’ tot leven te wekken. Maar of dat gaat lukken?

Theater De Vaillant en Laaktheater
20 en 27 mei 2019
Groep 1 t/m 4

Bestel kaarten

Rare Riedeltjes

Een groep vrienden maakt elke dag samen muziek. En ze spelen ook al heel lang dezelfde deuntjes. Op een dag komt er een vreemdeling langs, die speelt hele rare riedeltjes! En op hele andere instrumenten! Is die vreemdeling echt zo raar of is hij juist welk leuk? Heb je per se woorden nodig om elkaar te begrijpen of kan het ook met muziek?

Theater De Vaillant en Theater Dakota
1, 2, 5 november 2018  en 13 mei 2019
Groep 5 t/m 8

Bestel kaarten

Puls en Ritme

Kun jij ook moeilijk stil zitten? Dan is dit concert echt iets voor jou! Het Residentie Orkest en de slagwerkers van Percossa laten allerlei muziek horen. En je mag meedoen! Zo maken we samen het geluid van een donderslag of een regenbui. Vet!

Zuiderstrandtheater
14 & 15 februari 2019
Groep 5 t/m 8

Bestel kaarten

Bestel kaarten voor de hele klas